fbpx

De eerste stap richting een succesvolle webshop

Graag help ik je om uit te zoeken welke mogelijkheden jouw webshop heeft.

Krijg de strategieën en ondersteuning die je nodig hebt om jouw winst te maximaliseren!

Jij hebt een webshop met enorme potentie! Misschien heb je nog niet alle mogelijkheden benut en verlies je al maanden omzet, maar dit is jouw kans om hier iets aan te doen! Stel je voor hoe fantastisch het zou zijn als je die potentie wel optimaal benut en extra omzet binnenhaalt. Wat zou je met die extra inkomsten doen? Er zijn talloze mogelijkheden zoals investeringen in voorraad, marketing of een welverdiend salaris. Het vergroten van de winst in je webshop geeft je meer keuzevrijheid, waardoor jij de beslissingen kan nemen die jij wilt!

Je hoeft hier niet alleen aan te werken, want ik ben er om je te helpen! Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij het potentieel van je webshop ten volle benut, zonder dat je de regie uit handen hoeft te geven. Of je nu een vraag hebt die we snel via WhatsApp kunnen behandelen, of een uitgebreide 1-op-1 coaching sessie wenst, ik bied je de gewenste hulp die nodig is om jouw succes te garanderen! Dus laten we samen aan de slag gaan om jouw webshop naar ongekende hoogtes te tillen!

Happy person

Laat mij je helpen om ook uit jouw webshop meer rendement te halen.

Plan een gesprek, zonder verplichtingen en ik help je uit te zoeken welke mogelijkheden er zijn.

Ernst Vijfvinkel

Als ervaringsdeskundige help ik webshop ondernemers meer omzet uit hun webshop te halen.

Hi, ik ben Ernst van LUX Online Marketing. Ik ben net als jij al jaren webshop ondernemer en help sinds 2018 ook andere webshop ondernemers.

Ben jij een webshop ondernemer die zelf aan het wil roer blijven staan maar wel meer omzet uit je webwinkel wil halen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Coaching op het moment dat je dat nodig hebt, geen standaard plan maar precies op maat. Van snel een vraag stellen via WhatsApp tot een 1-op-1 Coaching sessie op locatie.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een GRATIS gesprek in.

Is webshop coaching iets voor mij?

Webshop coaching is iets voor jou als:

2 People work together

Ik help je met:

Webshop Marketing

Webshop Ontwerp

Webshop Funnels

Hi! 👋
Leuk dat u kennis wil maken!

Laat uw gegevens achter en dan spreken we elkaar snel!

LUX Online Marketing respecteert uw privacy. In ons privacy beleid vertellen we hoe en waarom we uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. Deze kunt u vinden onder aan iedere pagina op onze website.