Webshop Coaching

De eerste stap richting een succesvolle webshop

Graag help ik je om uit te zoeken welke mogelijkheden jouw webshop heeft.

Je webshop heeft ruimte voor groei, maar hoe haal je dat eruit?

Je ziet de potentie van je webshop. Maar (nog) niet de mogelijkheden om deze te benutten.  Erger nog, waarschijnlijk laat je al maanden omzet liggen, omdat je de potentie van je webshop niet benut. Tijd om hier iets aan te doen. 

Hoe goed zou het voelen als je wel die potentie zou benutten, en die extra omzet zou binnenhalen. Wat zou je doen met die extra inkomsten? Investeren in voorraad, marketing of gewoon een beter salaris. Meer winst uit je webshop geeft je meer keuzevrijheid, welke keuze je daarmee ook maakt.

Ik bied je de hulp die nodig hebt, zonder dat je de regie uit handen hoeft te geven. Van simpel en snel een vraagje via WhatsApp tot een uitgebreide 1-op-1 coaching sessie op locatie.

Happy women working on laptop

Laat mij je helpen om ook uit jouw webshop meer rendement te halen.

Plan een gesprek, zonder verplichtingen en ik help je uit te zoeken welke mogelijkheden er zijn.

Ernst Vijfvinkel

Als ervaringsdeskundige help ik webshop ondernemers meer omzet uit hun webshop te halen.

Hi, ik ben Ernst van LUX Online Marketing. Ik ben net als jij al jaren webshop ondernemer en help sinds 2018 ook andere webshop ondernemers.

Ben jij een webshop ondernemer die zelf aan het wil roer blijven staan maar wel meer omzet uit je webwinkel wil halen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Coaching op het moment dat je dat nodig hebt, geen standaard plan maar precies op maat. Van snel een vraag stellen via WhatsApp tot een 1-op-1 Coaching sessie op locatie.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een GRATIS gesprek in.

Is webshop coaching iets voor mij?

Webshop coaching is iets voor jou als:

2 People work together

Ik help je met:

Webshop Marketing

Webshop Ontwerp

Webshop Funnels

Leuk dat jij aan de slag wil!

Laat je gegevens achter en dan spreken we elkaar snel!

LUX Online Marketing respecteert je privacy. In ons privacy beleid vertellen we hoe en waarom we je persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. Deze kun je vinden onder aan iedere pagina op onze website.

Leuk dat je aan de slag wil

Laat hier je gegevens achter