fbpx
Loading

YI Technology

Project omschrijving.

YI Technology is een Chinees/Amerikaanse fabrikant van smart home producten en dash camera’s. YI Technology is in 2009 begonnen met de verkoop van hun producten in Amerika en Azië, en bereiden dit gebied langzaam uit. Dit doen ze door met name gebruik te maken van hun Social Media kanalen als Facebook en Instagram waar ze veel volgers hebben. Sinds eind 2018 zijn de producten ook in Nederland verkrijgbaar via hun partner YICamera.nl

In 2019 is de samenwerking tussen YICamera.nl en YI Technology versterkt, en hebben ze het beheer van de Facebook pagina van YI Technology voor de Nederlandstalige markt bij LUX Online Marketing & Coaching neergelegd. De pagina is ingericht volgens de huisstijl van YI Technology. We hebben onder andere een logo en omslagfoto en alle bedrijfsinformatie in het Nederlands geplaatst. 

Naast de inrichting is LUX Online Marketing & Coaching ook verantwoordelijk voor de content creatie op de Facebook pagina. We bedenken en plaatsen  berichten, we creëren advertenties en andere interessante blogs. En ook beheren we reacties, berichten en recensies. 

PROJECT DETAILS

PROJECT

Webshop marketing Facebook pagina beheer

DATUM

13 Juni 2019

CATEGORIE

Webshop Marketing

Leuk dat jij aan de slag wil!

Laat hier je e-mailadres achter zodat we snel je wensen kunnen bespreken.

    Leuk dat je aan de slag wil

    Laat hier je gegevens achter