fbpx

Doe Het Zelf Marketing

Projectomschrijving.

Doe Het Zelf Marketing is een platform voor ondernemers die graag hun marketing zelf willen doen. Dit kan zijn omdat ze starters zijn die nog geen budget hebben. Of helemaal nieuw zijn in de onlinewereld en het graag willen leren. Doe Het Zelf Marketing heeft allerlei artikelen over de juiste tools voor jouw online marketing overzichtelijk op een rij gezet.

Wil je zelf een website bouwen, aan e-mail marketing doen of een Online Marketing strategie bedenken. Op Doe Het Zelf Marketing staan verschillende tips en tricks die je daarmee kunnen helpen.

Doe Het Zelf Marketing is onderdeel van LUX Online Marketing & Coaching. Hoewel Doe Het Zelf Marketing geen webshop is doen we hier uiteraard de marketing voor. Zo zorgen we voor de Data-analyse van het platform, maar ook optimaliseren we de website voor Google.

PROJECT DETAILS

PROJECT

Optimalisatie voor Google en data analyse

DATUM

12 Juli 2018

CATEGORIE

Webshop Marketing

Leuk dat jij aan de slag wil!

Laat je gegevens achter en dan spreken we elkaar snel!

LUX Online Marketing respecteert je privacy. In ons privacy beleid vertellen we hoe en waarom we je persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. Deze kun je vinden onder aan iedere pagina op onze website.

Leuk dat je aan de slag wil

Laat hier je gegevens achter